• Free shipping in NL, BE and DE
  • Mix & Match swimwear in cup sizes
  • Shop our newest collection
EN

5X SWIMSUIT TRENDS FOR 2022

06 december 2021

DEZE 2022 BADPAK TRENDS GA JE AANKOMENDE ZOMER GEGARANDEERD SPOTTEN

Draag jij op het strand of aan het zwembad het liefste een badpak? Check dan snel dé 2022 badpak trends hieronder! Laat je inspireren door de tofste stijlen en eye-catching details. 

LACE UP EFFECT

Door de trendy strikdetails op de heupen van het lace up badpak kan je helemaal zelf bepalen hoe je je badpak draagt; hoger of lager op de heupen, bedekter of juist iets meer sexy. Tip: hoe strakker je ze aantrekt, des te langer je benen lijken!

SEXY BACK

De open rug trend maakt ook dit jaar weer een comeback op het strand! Naast dat een open rug super sexy is, heeft het als extra voordeel dat je je rug ook lekker bij kan bruinen terwijl je toch net iets meer bedekt bent dan wanneer je een bikini zou dragen. Ideaal voor een strand dagje. Show off that sexy back! 

V-HALS

Show jij liever wat meer huid aan de voorkant? Dan is de v-hals trend helemaal jouw ding: dé perfecte combinatie van sexy en comfortabel. Shop hier jouw favoriete v-hals badpak, beschikbaar in veel trendy kleuren en prints. 

SPEELSE DETAILS

On-trend ruffle details, een subtiele strik op de rug of juist een tof retro riempje. De musthave badpakken van 2022 zijn all about the details. Wij zijn helemaal fan! 

UV SWIMSUIT

Voor de stoere ladies onder ons. Het UV badpak geeft net dat beetje extra bescherming tegen de zon tijdens het surfen of een potje beach volleybal. Extra leuk is dat dit badpak ook verkrijgbaar is in een mini-me variant. Twinning is winning! 

Want to see more? Bekijk onze gehele SS22 badpakken collectie hier, en scoor jouw favoriet!