• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

WELKE BIKINI MATCHT BIJ JOUW MOEDER?

Door Danielle Luimes

Bijgewerkt op 03 mei 2019

Wat voor type moeder heb jij? Vind een passende bikini voor jouw moeder op basis van haar karakter. Wanneer je de eigenschappen van jouw moeder herkent zie je meteen welke bikini bij haar past. Hoe leuk om jouw moeder te verassen met een nieuwe bikini of badpak op moederdag?


The elegant mom ziet er altijd goed uit ongeacht waar ze is. De witte halter top is echt iets voor haar, het is super stylish maar ook erg comfortabel. She will love it!

 

The patient mom staat altijd voor je klaar. Ze luistert naar al je verhalen en geeft goed advies. Zij zal stralen in de Planet Taupe bikini.

 

The wild mom is lief en een beetje gek. Zij is altijd in voor avontuur, ze houden van trendy dierenprintjes en niks is haar te gek! Ze is stylish en zeker wild at heart.

 

The positive mom weet je altijd aan het lachen te maken. Zij ziet het positieve in alles. Met haar kan je uren lachen en alles met haar is leuk! Deze vrolijke print straalt haar positiviteit uit!

 

The sporty mom zit niet stil en houdt van avontuur. Ze heeft een jonge geest en houdt van actief bezig zijn. In de Sporty Spots bikini is ze ready to go!