• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

FAQ

Nee, je hebt geen account nodig om een bestelling te plaatsen. Bestel je voor de eerste keer, dan kan je een account aanmaken.

Nee, items worden niet voor jou gereserveerd. Pas na het betalen zijn de items echt voor jou.

Het kan zijn dat items worden aangevuld. We raden aan om je via het gewenste item in te schrijven voor een seintje. Je ontvangt een e-mail wanneer het item in aangevuld.Wist je dat Beachlife veel verkooppunten heeft door heel Nederland. Ben je op zoek naar een specifiek item? Dan kan je via webshop@beachlife.com een lijst met verkooppunten aanvragen voor jouw favoriete item. Vergeet niet je (cup)maat mee te sturen.

Een bestelling wijzigen of annuleren kan alleen als jouw bestelling nog niet is ingepakt of verstuurd. Neem contact op met de klantenservice om te kijken of dit in jouw geval nog kan.Zo niet, dan raden wij je aan een nieuwe bestelling te plaatsen of de bestelling te retourneren.

Een afleveradres wijzigen kan alleen als jouw bestelling nog niet is ingepakt of verstuurd. Neem contact op met de klantenservice om te kijken of dit in jouw geval nog kan.

Neem contact op met de klantenservice om het e-mailadres aan te passen en een orderbevestiging te ontvangen.

Zodra jouw bestelling en betaling in goede orde zijn ontvangen, krijg je een orderbevestiging per e-mail.Geen e-mail ontvangen? Neem contact op met de klantenservice. Vergeet niet eerst je spambox te checken!

Je kunt bij Beachlife afrekenen met de volgende betaalmethodes:IDeal, Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard, VPay, Maestro, AfterPay en Sofortbanking.

Je kunt jouw kortingscode invullen in de winkelmand. Plaats de code in het veld ‘Kortingscode toevoegen’ en klik vervolgens op ‘Toevoegen'.

Indien u ook geen orderbevestiging van Beachlife heeft ontvangen, is het ingevulde e-mailadres waarschijnlijk niet correct. Neem contact op met onze klantenservice en AfterPay om je e-mailadres te wijzigen.

Er is waarschijnlijk iets misgegaan tijdens het verwerken van jouw retourzending. Neem contact op met de klantenservice.

Je betaalt bij Beachlife geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland, België en Duitsland.Bekijk hier de tarieven voor alle overige landen. -> https://beachlife.com/verzenden-retourneren/

Binnen 1 á 2 werkdagen. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd. Bestel je na 15:00 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag verstuurd.

Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je hiervan een bevestiging met zendingsnummer. Door op de code te klikken, kan je de bestelling via DHL volgen.

Nee, wij geven tijdens het afronden van de bestelling niet de mogelijkheid om jouw bestelling te laten bezorgen bij een servicepunt. Je kunt dit eventueel wel later via de DHL website of app wijzigen.Niet thuis? DHL zal de zending bezorgen bij de buren of afleveren bij een DHL ServicePoint.

Bij jouw bestelling ontvang je een pakbon/retourformulier. Op de achterkant staat de retourprocedure vermeld. Of bekijk hier de retourprocedure. -> https://beachlife.com/retour/Geen formulier ontvangen? Neem contact op met de klantenservice.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor het retoursturen van een zending. De goedkoopste optie is een verzendlabel aanmaken via beachlife.returnista.com. Via PostNL kan je online een verzendlabel bestellen voor €6,75.

- Items moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.- Geretourneerde items dienen ongedragen te zijn, voorzien van de aangehechte (prijs)kaartjes.- Items mogen geen gebruikerssporen of make-up vlekken bevatten.- Items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden kunnen wij niet retourneren. Wij checken de geretourneerde items zorgvuldig. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan tot terugbetaling.

Je ontvangt van ons een bevestiging zodra de retourzending is verwerkt. Ben je benieuwd of wij de zending ontvangen hebben? Check de Track&Trace-code van de zending.

Ons retouradres is:

Beachlife
Molensteijn 8
3454 PT De Meern
The Netherlands

Let op! Dit is geen antwoordnummer. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant.

Neem contact op met de klantenservice. Zij zullen jou een retourformulier mailen.

Je kunt jouw items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Ja, dat mag! Vergeet je niet alle retourformulieren mee te sturen!?

Je kunt een artikel omruilen door het gewenste item opnieuw te bestellen via de webshop en het verkeerde item retour te sturen zoals vermeld op het retourformulier. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een e-mail van ons. De terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen, via dezelfde weg als de betaling.

De terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, via dezelfde weg als de betaling.Let op! Zodra je een bevestiging ontvangt via de e-mail, kan het nog 1 á 2 werkdagen duren voordat het bedrag op jouw rekening staat.

Ja, indien de sale items voldoen aan onze retourvoorwaarden kan je deze retourneren.

Je hebt bij Beachlife 1 jaar garantie op productiefouten. Wij geven géén garantie op slijtage of verkleuring.

Je hebt bij Beachlife 1 jaar garantie op productiefouten. Wij geven géén garantie op slijtage of verkleuring, beschadigingen door nalatigheid óf het niet opvolgen van de wasvoorschriften.Mocht binnen de periode van 1 jaar een item beschadigd zijn of heb je een andere klacht, neem dan contact op met onze klantenservice onder vermelding van het ordernummer en een beschrijving van de klacht. Onze klantenservice zal jou een passende oplossing bieden.

Helaas kan het voorkomen dat er iets mis is gegaan tijdens het verwerken van de bestelling. Mist er een item? Neem dan contact op met de klantenservice (webshop@beachlife.com) onder vermelding van jouw ordernummer en het probleem.

Voor een item wordt verstuurd, kijken wij het item eerst na. Mocht je tóch een beschadigd item hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice (webshop@beachlife.com) onder vermelding van jouw ordernummer en het probleem.

Check eerst je spambox! Indien je de bevestigingsmail hier ook niet in terug kan vinden, dan raden wij je aan om contact op te nemen met de klantenservice (webshop@beachlife.com).

Een bestelling annuleren kan alleen als jouw bestelling nog niet in behandeling is genomen. Neem contact op met de klantenservice (webshop@beachlife.com) om te kijken of dit in jouw geval nog mogelijk is.