• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

TRENDS FOR HIM

Door Frederique den Hartog

Bijgewerkt op 04 januari 2023

2023 SWIMWEAR TRENDS FOR HIM

De nieuwe SS23 Beachlife Men Collection wordt omschreven als simpel en cool. Ook dit jaar keren de populaire beach shorts terug met speelse printen, felle kleuren en een fijne pasvorm. Ben jij benieuwd onze trendy zwembroeken? Scroll dan gauw naar beneden en ontdek hoe jij (of je partner) de show steelt als een echte baywatch!

 

COOL STRIPES

Horizontaal, verticaal, dik, dun, kleurrijk of kleurloos: wat voor streep je ook kiest, je zit altijd goed! Strepen zijn tijdloos en dit seizoen is er een ruim aanbod aan shorts met diverse gestreepte prints. Batig voor de mannen die wat onzeker zijn over hun lengte of (bier)buikje: de verticale strepen creëren een illusie van een slanker en langer lichaam!

 

 

TROPICAL READY

Deze heerlijke print is de ultieme summer must-have. Perfect om te dragen tijdens de vakantie, aan het parelwitte strand en de glinsterende golven. Je hoeft nu alleen nog maar uit een kokosnoot te drinken en je bent helemaal tropical-ready!

 

 

JOLLY FIGURES

Het is de meest voorkomende trend van dit moment: printen met kleine thematische figuurtjes. Vrolijk, grappig en hip! Daarbij geeft het net even een extra touch aan die kale zwembroek. Bij ons heb je de keuze uit meerdere figuurtjes, denk aan funky aapjes, sportieve race karren en rebelse kusmondjes. Voor welk tof thema ga jij?

WILD ANIMAL

Wie zegt dat mannen geen dierenprint kunnen dragen? Animal print is sexy! Durf jij te lopen in een stoere luipaardprint of match je liever met je partner in trendy zebrastrepen?

 

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar onze hele SS23 Men Collection? Score dan snel jouw nieuwe favoriete beach short hier!