• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

SS20 // THE CAMPAIGN

Door Anne Stikvoort

Bijgewerkt op 23 februari 2020

 

Neem een duik in de nieuwe Beachlife zomer 2020 collectie. Trendy, powerful en kleurrijk. Fantastische styles die jouw zomer net dat beetje extra geven, ook deze zomer waarin alles anders is vanwege corona. De wereld staat op z’n kop maar dat betekent natuurlijk niet dat we moeten stoppen met dromen. Sterker nog, keep dreaming big!

Dit seizoen nemen we jullie mee naar het prachtige Tulum in het oostelijke gedeelte van Mexico. Are you ready for take off? Neem snel een kijkje en dream away..

 

WILD ANIMAL

De nummer één onder de dierenprints is natuurlijk de leopard print. Deze trendy print zien we bijna elk jaar weer terug in de fashion wereld. Beachlife heeft hier natuurlijk wel haar eigen draai aan gegeven, want eigenzinnigheid en uniek zijn staan bij ons centraal. De roze/bruine Wild Pink en groen/gele Mystic Animal prints zijn hier een goed voorbeeld van. Deze musthave Beachlife prints zijn echte eye-catchers, speciaal voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen!

 

BRIGHT COLOURS

De clashing colours uit de jaren 80 zijn weer terug van weggeweest. De Bright Rose kleur is een combinatie van knalroze met fel oranje. Fun fact: door deze rijke colour block kleuren lijkt jouw huid nog bruiner! Ga jij voor de bekende multiway bikini top of voor een prachtig badpak met trendy strikjes op de schouder? Bekijk alle Bright Rose swimwear hier.

 

TROPICAL FLOWERS

Beachlife bikini’s en badpakken in een tropische bloemenprint zijn natuurlijk niet te missen. Daarom hebben we dit seizoen een selectie aan mooie bloemenprints ontworpen in verschillende prachtige kleuren. De bloemen die dit seizoen centraal staan zijn de lelies en de lotus. Twee sierlijke bloemen die zorgen voor een feminine look. De lelies komen bijvoorbeeld terug in de fleurige Pink Lilies en Blue Lilies collecties.

 

Het Pink Lilies printje is ook verkrijgbaar voor swimwear voor girls zodat je heerlijk ongegeneerd met je mini-me kan twinnen!

 

NEW SOLIDS

Ben jij minder van de prints? Dan zijn deze uni kleuren wellicht wat voor jou! Onze donkerblauwe Blues collectie op een prachtige structuurstof is bijvoorbeeld erg populair. Val je liever wat meer op? Neem dan een kijkje naar de series Beachglass en Cherry Tomato. Met prachtige felblauwe en oranje kleuren waardoor niemand je uit het oog zal verliezen.

 

Een bijzonder stofje dit seizoen is dat van de uni kleur Sage: deze bestaat uit een prachtige turquoise glimmende stof. Shinen zul jij hierin zeker!


TIMELESS STRIPES

Beachlife komt in haar zomer 2020 collectie ook met een paar klassieke streepjes series. Deze series bestaan uit zowel zwemkleding als badkleding. Een luchtige linnen Classy maxidress met ruffles of juist een korter strandjurkje in onze Berry Cake print, gemaakt van badkleding stof. Beiden heerlijk om over je bikini of badpak te dragen wanneer je een rondje op de boulevard gaat lopen. 

 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de rest van onze zomer 2020 collectie, neem hier dan snel een kijkje!