• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

NEW IN // SEXY BRAZILIAN BROEKJE

Bijgewerkt op 02 december 2021

FINALLY.. IT’S HERE: HET BRAZLIAN BIKINI BROEKJE

De dagen worden weer langer, de zon begint steeds meer te schijnen en de temperaturen gaan langzaam maar zeker omhoog. Je voelt aan alles; de zomer is around the corner. Of je nu naar een zonnig oord afreist of je blijft lekker in eigen land een bikini en of badpak kan dan uiteraard niet ontbreken.

Naast dat we onze populaire en vertrouwde bikini broekjes nog steeds in het assortiment hebben zitten, hebben we voor dit zomer seizoen ook een trendy nieuw broekje ontworpen; het string bikini broekje. Een trend die we steeds vaker terug zien op het strand en de laatste jaren razend populair geworden is.

Why? Deze broekjes zijn kleiner aan de achterkant waardoor je meer bil laat zien dan een normaal bikini broekje. De zijkant en achterkant is smaller waardoor je je mooie ronde vormen van je billen benadrukt en niet geheel onbelangrijk; je billen worden er lekker bruin in. Of je nou een kleine of een grotere maat nodig hebt; dit cheeky bikini broekje laat je billen er op zijn best uit zien!

Ons sexy string bikini broekje is verkrijgbaar in verschillende printjes en in verschillende maten. Ga jij voor een musthave Black Embroidery variant of juist een toffe Tie Dye print? Go check it out!