• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

EARLY BIRD SS21 // THE CAMPAIGN

Door Anne Stikvoort

Bijgewerkt op 03 december 2020

FOR ALL EARLY BIRDS

In onze nieuwe SS21 campagne nemen we je mee naar een prachtige locatie in Bloemendaal. Deze luxe villa met zwembad, gelegen in de heerlijke natuur én met het strand om de hoek, geeft ons de ultieme holiday house vibes van zomer in eigen land.

 

LILAC CHECK

De subtiele pasteltinten van Lilac Check zorgen voor een trendy look. Good news babes: dit toffe printje is onder andere verkrijgbaar in een van onze bestsellers: de ruffle top! Vorig seizoen was deze top binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

 

Ook de little ones onder ons kunnen shinen in deze trendy pastel print dit seizoen. En jij hebt meteen een goed excuus om te matchen met jouw mini me, want: twinning is winning.

 

TROPICAL VIBES

Omdat tropische getaways even geen optie zijn op dit moment brengt Beachlife de tropische vibes naar jou. Van onze Tropical Blush collectie krijg je toch meteen zin in de zomer? Ook beschikbaar voor jouw mini-me!

 

ANIMAL PRINT

Speciaal voor alle dierenprint fans hebben we ook dit jaar weer een te gekke dierenprint ontwikkeld. Onze zwarte Textured Leopard print is een echte beauty, en zorgt voor een trendy maar toch subtiele look. Een ultieme must-have in jouw swimwear wardrobe!

 

A TOUCH OF GOLD

Een van onze absolute favorieten is Dull Gold: een powerful golden shimmer stofje met subtiele textuur strepen. Shine jij dit seizoen in het v-hals badpak of ga je liever voor een van de bikini varianten? Welk model je ook kiest, shinen zal je gegarandeerd!

 

SPARKLE AT HOME // GET A FREE GIFT 

Om deze feestmaand ondanks alle corona maatregelen toch een extra sparkle te geven, ontvang je gedurende de hele maand december een set van 3 trendy velvet scrunchies cadeau wanneer je een item uit onze Early Bird collectie shopt. Doe hieronder alvast wat inspiratie op voor de meest feestelijke scrunchie kerst- en NYE looks. 

Make it a gold december & sparkle at home! 

Veel liefs, team Beachlife

 

Alle items zijn verkrijgbaar in onze webshop. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij onze nieuwe collectie zal dragen! Vergeet niet je leukste foto’s te delen via Instagram! Tag @beachlife.com.official #beachlifeswimwear