• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

EARLY BIRD SS20 // THE CAMPAIGN

Door Anne Stikvoort

Bijgewerkt op 09 december 2019

 

FOR ALL EARLY BIRDS

Geniet van het leven en straal gedurende je winter getaway in deze prachtige Early Bird favorieten. Modieuze en eigenzinnige bikini’s en badpakken met jouw gedroomde pasvorm. Van wilde dierenprint tot tijdloze basics tot klassieke strepen en diagonale lijnen. Wat is jouw favoriet dit seizoen?

Waan je in de tropische wereld van Tulum in Mexico, en ontdek nu onze unieke, nieuwe Early Bird collectie.

Photos by @michellevdijk


CLASSY STRIPE

Subtiele, verticale strepen, voor een prachtige Classy look. Welk model je ook kiest, je zal gegarandeerd opvallen op het strand of in het zwembad!

 

Hoe leuk is het om te twinnen met je mini-me? Shine dit seizoen weer in dezelfde printjes als jouw kleine meid, want: twinning is winning!

 

BASIC BLUES

Tijdloos en vrouwelijk: je zit altijd goed met onze basic Blues. En met de one-shoulder look van ons Blues badpak ben je ook nog eens helemaal on-trend.

 

FRENCH BRAID

Strepen zijn altijd een goed idee, maar diagonale lijnen zijn helemaal modieus. Met de prachtige kleurencombinatie van onze French Braid print kom je nooit saai voor de dag!

 

WILD PINK

Speciaal voor alle dierenprint fans, met een extra vleugje felroze. Wild Pink is een echte eye-catcher en zowel stoer als sexy – in jouw perfecte fit. Ga jij voor het prachtige badpak of juist voor een mooie ruffle of one shoulder top?

 

 

IT'S PARTY MONTH // GET A FREE GIFT

De feestmaand is aangebroken en daarom is het hoog tijd voor een mooi cadeau! Shop nu een item uit onze Early Bird collectie gedurende de maand december en krijg een trendy scrunchie cadeau bij je bestelling. Scrunch up both your party and beach look!

Happy Holidays!

Veel liefs, team Beachlife

 

Alle items zijn verkrijgbaar in onze webshop. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij onze nieuwe collectie zal dragen! Vergeet niet je leukste foto’s te delen via Instagram! Tag @beachlife.com.official #beachlifeswimwear