• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

6X BIKINI TRENDS VOOR 2023

Door Frederique den Hartog

Bijgewerkt op 14 februari 2023

BIKINI TRENDS 2023

Wil jij de aankomende zomer weer stijlvol aan het strand of zwembad liggen? Lees dan snel verder en ontdek wat de nieuwste bikini trends zijn van 2023. Watch out, because the new season is getting hot hot hot!

STRIKING NEON

Speels, sexy en een tikkeltje uitdagend. De must-have trendy neon groene Green Flash bikini zal zeker weten een Instagram favorite worden. All eyes will definitely be on you wanneer jij dit heerlijke kleurtje draagt op het strand deze zomer!


COOL DENIM

Wil jij een toffe, effortless look creëren? Ga voor een cool Denim printje! De spijkerbroek is al meer dan honderd jaar een iconisch kledingstuk: waarom zou een denim bikini dan geen must-have zijn?


RETRO VIBES

Retro 70s vibes for the win! Kies jij voor een groovy bikini met blauwe Swirl print of juist een heerlijk flower power Daisy look? Hou je meer van geometrie? Neem dan een kijkje tussen onze Woodstock en Macaron series, beiden lekker speels en kleurrijk.


SPARKLE ON

A touch of gold: één van onze absolute favorieten van het nieuwe seizoen is de sprankelende Gold Champagne bikini. Ben je niet zo van het goud, maar wel van de glitter en de glamour? Blink dan uit in een van onze must-have Sea Glitter bikini styles!


TRIANGLE TOP

Terug in de collectie is de all time favorite triangel top. De cups zijn verstelbaar en er is een dubbele band toegevoegd onder de borst voor extra ondersteuning. Feel the fit!


WAIST-WRAP CORDS

Daarnaast zijn extra waist-wrap cords dit seizoen helemaal on-trend en geven net een beetje extra fun. De cords zijn afneembaar voor het geval je even lekker wil tannen zonder dat de extra bikini straps zorgen voor ongewenste tan lines.