• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

6X BIKINI TRENDS VOOR 2022

Door Anne Stikvoort

Bijgewerkt op 07 december 2021

MET DEZE 2022 BIKINI TRENDS STEEL JIJ DEZE ZOMER DE SHOW

Ben jij ook zo benieuwd naar de tofste bikini trends van 2022? Wij hebben alvast een lijstje gemaakt van de musthaves van het aankomende zomerseizoen. Ons motto is namelijk: je kan je bikini maar alvast in huis hebben voor wanneer het zonnetje doorkomt of je ineens een last minute getaway naar de zon boekt!

Deze 6X bikini trends ga je gegarandeerd op het strand spotten de aankomende zomer:

ANIMAL PRINTS

Dierenprints hebben een lange geschiedenis in de fashion wereld, en zullen ook zeker aankomende zomer weer een comeback maken. Van leopard tot zebra- en slangenprints, met een animal print bikini zit je gegarandeerd goed!

BH BIKINI TOP

De BH bikini top werd de afgelopen zomer al regelmatig gespot, maar zal tijdens de zomer van 2022 een echte musthave worden. De top oogt niet alleen super trendy, maar zorgt ook nog eens voor ondersteuning én comfort. Do we need to say more? Onze blauwe Infinity variant met lurex details is nu al een absolute topper! Beschikbaar in cupmaten B t/m D.

RUFFLES EN RUCHES

Ben jij net als ons ook zo’n fan van ruffles en ruches? Dan is het jouw lucky season! Onze SS22 collectie bestaat dit jaar uit meer ruffle bikini’s dan ooit tevoren. We love it!

POFMOUWTJES

Mouwtjes aan je bikinitop zijn helemaal on-trend. De tops zorgen voor een frisse, retro uitstraling en extra leuk is dat je kunt spelen met de look doordat je de mouwtjes ook off shoulder kunt dragen.

TIE DYE

Al een paar seizoenen is de Tie Dye print terug in het modebeeld, en we zijn er nog lang niet vanaf! Afgelopen jaar werd het ook wel de “beat the pandemic blues print” genoemd, omdat iedereen creatief werd met het zelf creëren eigen tie dye creaties tijdens de lockdown. Hoe leuk om aankomende zomer ook in een bikini met een Tie Dye print te shinen?

SEXY BRAZILIAN

Sexy brazilian / string bikini broekjes zijn deze zomer helemaal in en wij zijn fan! In deze skin-showing bikini broekjes komen je billen extra mooi uit en worden ze ook nog eens lekker bruin! Shop onze string bikini broekjes in verschillende kleuren en prints.

Zijn de bovenstaande trends niet helemaal jouw ding? No worries, onze Beachlife zomer 2022 collectie bestaat uit nog veel meer soorten bikini tops en broekjes.. Bekijk en shop hier de rest van de collectie!