• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

6X BIKINI TRENDS VOOR 2021

Door Anne Stikvoort

Bijgewerkt op 03 maart 2021

DEZE 2021 BIKINI TRENDS ZAL JE GEGARANDEERD OP HET STRAND SPOTTEN DEZE ZOMER

Wil je deze zomer weer stralend over het strand lopen en de must haves van dit seizoen ontdekken? Check dan deze bikini trends van 2021 en shop ze gelijk in onze webshop!


FRISSE PASTEL KLEUREN

De zachte en frisse pastel tinten zijn dit seizoen niet te missen! Neem eens een kijkje bij de Lilac Check swimwear uit de SS21 collectie en loop er deze zomer weer fris en trendy bij!

 

TEXTURED FABRIC

Hou je niet zo van de felle kleuren? Met een donkergrijze bikini kan je het basic houden maar wel een sexy look creëren! Met de Textured Leo print hoeft deze kleur helemaal niet saai te zijn!

 

HIGH WAIST

De High Waist broekjes zijn weer helemaal in en wij zijn fan! In deze bikini broekjes kan je heerlijk comfortabel en trendy genieten op het strand! Shop de High Waist broekjes in verschillende kleuren en prints.

 

V SHAPE

Ga deze zomer voor een V shape bikini broekje om je bikini body te showen! Dit broekje accentueert je taille en laat je buik net iets strakker lijken! Ideaal voor het snacken tussen het zonnen door! De V shape broekjes zijn in verschillende prints te shoppen.

 

ANIMAL PRINT 2.0

De dierenprints zijn de afgelopen jaren al razend populair, maar deze zomer is de zebra print een must have! In onze brand new animal prints loop je er trendy bij en val je zeker weten op! Stap deze zomer lekker uit je comfort zone! Leuk meegenomen: animal prints laten je huid net iets bruiner lijken!

 

RETRO STYLE

Nog een trend die terug is gehaald uit het verleden, de Retro prints! De Retro City print shop je in verschillende stijlen. Ook een leuk pluspunt: De Retro City print is erg flatterend!

 

Heb je jouw droombikini na het lezen van dit artikel nog niet gespot? Geen zorgen, want we hebben nog veel meer toffe stijlen. Neem snel een kijkje in onze nieuwe ss21 collectie!