• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

3X BADPAK TRENDS VOOR 2024

Door Ilse

Bijgewerkt op 11 juni 2024

3X BADPAK TRENDS VOOR 2024

 

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en het wegdromen over de zomer kan gaan beginnen. Tijd om je badpak voor de eindeloze zomerdagen uit de kast te trekken. Ben jij klaar om een statement te maken deze zomer? Met een badpak zit je altijd goed en is eigenlijk niet meer weg te denken uit je zomer essentials! 

 

Badpakken van Beachlife zijn gemaakt voor elk body type en er is een breed assortiment aanwezig. Kies waar jij je fijn bij voelt en wees klaar om te stralen in jouw badpak van Beachlife. 

 

Ben jij benieuwd wat de badpakken trends voor 2024 zijn? Lees dan vooral verder!

 


CHEEKY & CONFIDENT

Nieuw in onze collectie: het cheeky badpak. Wil jij graag een trendy statement maken deze zomer? Dan is dit badpak perfect voor jou. Met een open rug en hoog uitgesneden bij de benen is dit badpak extra sexy. Bovendien kun je het badpak zelf strikken naar voorkeur, zodat je telkens een nieuwe look kunt creëren. Kortom, een echte eyecatcher dus! 

 

SPORTY YET SEXY

Voor vrouwen die houden van een sportieve maar toch sexy look is ons square badpak de perfecte keuze. Met een open rug en een stijlvolle vierkante halslijn zorg jij voor een zelfverzekerde uitstraling. Dit model is bovendien verkrijgbaar met een trendy ceintuur, waardoor je taille prachtig wordt geaccentueerd. Het badpak is hoog uitgesneden bij de benen  waardoor het optisch je benen verlengt en je een slanke, energieke uitstraling geeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRENDY CUT OUT LOOK

Maak kennis met het ultieme statement piece voor deze zomer: het cut-outbadpak van Beachlife. Wil je opvallen met een gedurfde en sexy look? Dan is ditbadpak jouw perfecte match. Met een opvallende uitsnede van de buik naar derug, trek je gegarandeerd alle aandacht naar je toe. Dit badpak kun je zowelstrapless als met bandjes dragen. Perfect voor het creëren van verschillendestijlen en looks, afhankelijk van je stemming of de gelegenheid.

Bekijk alle badpakken uit onze collectie hier!