• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

TWINNING IN STYLE

Door Naomi

Bijgewerkt op 17 juli 2024

TWINNEN MET JE HELE FAMILIE

Zon, zee, strand en… twinning met het hele gezin! Het zomerseizoen is weer aangebroken en wat is er leuker dan samen met je gezin stralen in matchende badkleding? Bij Beachlife hebben we perfecte setjes om als gezin te shinen. Hier is een indruk van onze superleuke kidscollectie, ontworpen in dezelfde prints als de dames- en herencollectie.

VOOR MAMA EN MINI-ME

Voor de stijlvolle mama’s hebben we prachtige bikini’s en badpakken die niet alleen trendy zijn, maar ook comfortabel. Denk aan zomerse prints, vrolijke kleuren en flatterende pasvormen. En het allerleukste? We hebben mini-versies voor je mini-me! De kinderbadkleding is speels en praktisch, ideaal voor een dag vol zandkastelen bouwen en spetteren in de zee. Hoe schattig is het om je dochter in dezelfde coole print te zien als jij?

PAPA EN ZOON

Natuurlijk vergeten we de mannen niet. Voor de stoere papa’s hebben we zwembroeken die perfect matchen met de zwembroekjes van hun zonen. Van stoere strepen en blokken tot tropische kleuren, jullie zien er samen uit als het ultieme strandteam.

BEACHLIFE FAMILY

Bij Beachlife hebben we aan iedereen gedacht. Voor de allerkleinsten hebben we mega leuke luierzwembroekjes. De jongens- en herenzwembroeken matchen qua kleur perfect met de dames- en meisjescollectie. Een geweldige manier om op te vallen op het strand of bij het zwembad. Het hele gezin kan stylish en matchend de zomer in. Twinning met het gezin is nog nooit zo leuk geweest!