• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

HOLIDAY MUSTHAVES

Door Ilse

Bijgewerkt op 05 juli 2024

BEN JIJ KLAAR VOOR VAKANTIE?

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je koffers te pakken voor die langverwachte vakantie! Of je nu van plan bent om te luieren aan een zonnig strand, om te snorkelen in een kristalheldere zee of bij het zwembad te ontspannen , Beachlife heeft de perfecte items voor jou. In deze blog zetten we de musthaves uit onze nieuwe collectie op een rijtje die je absoluut niet mag missen.

 

1. BANDEAU BIKINI

Wil jij egaal bruin worden zonder tanlines? Dan is de bandeau bikini een perfecte keuze. Het strapless ontwerp geeft je een sexy en trendy uitstraling, terwijl de verschillende stijlen, zoals bandeau met strikdetail of met een gedraaide voorkant, een speelse touch toevoegen aan je beach look.

 

2. ONE SHOULDER

De one-shoulder trend is helemaal hot deze zomer! Bij Beachlife spelen we in op deze stijlvolle trend met onze collectie one-shoulder bikini topjes en badpakken, perfect voor vrouwen die een unieke en modieuze strandlook willen. Deze designs zijn niet alleen trendy, maar ook super veelzijdig en gemakkelijk te combineren voor een opvallende beach- of festival outfit.

 

 

3. OVERSIZED BLOUSE

 

Een dagje strand of zwembad is niet compleet zonder een stijlvolle cover-up, en wat is er beter dan een oversized blouse? Deze veelzijdige en trendy blouse is het perfecte item om over je badpak of bikini te dragen. Bij Beachlife hebben we een prachtige collectie oversized blouses die je strandlooks helemaal af maken. Hier zijn een paar redenen waarom je deze zomer niet zonder kunt:

- Veelzijdigheid: Een oversized blouse is een veelzijdig kledingstuk dat je op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu onderweg bent naar het strand, een drankje doet bij de strandbar of een wandeling maakt langs de kust, deze blouse past bij elke gelegenheid.

- Comfort: De blouse is heerlijk oversized zodat deze niet strak op jouw lichaam zit, maar lekker luchtig is. Verder houd de blouse je koel en beschermt tegen de zon, zonder dat het onderdoet aan jouw stijl. 

- Gemakkelijk te combineren: Deze blouse kan moeiteloos over je badpak of bikini worden gedragen. Combineer hem met je favoriete slippers en een strandhoed voor een complete look, of draag hem open met een paar shorts voor een casual en relaxte vibe.

 

 

4. TWIST BIKINI

Bij Beachlife hebben we een echte bestseller die niet mag ontbreken in jouw zomergarderobe: de Twist bikini top. Deze populaire bikinitop combineert comfort, stijl en veelzijdigheid, waardoor het een must-have item is voor elke stranddag. Met zijn trendy twistdesign en afneembare waist straps is deze bikinitop een favoriet onder onze klanten.

 

5. MATCHING TUNIC

Een perfecte stranddag begint met de juiste swimwear, maar waarom zou je stoppen bij alleen een bikini of badpak? Bij Beachlife bieden we prachtige tunieken en strandjurken aan die je strandoutfit compleet maken. Deze veelzijdige en stijlvolle cover-ups zijn ontworpen om perfect te combineren met onze bikini’s en badpakken, waardoor je een samenhangende en stijlvolle look creëert. Of je nu een wandeling maakt langs de kust, een drankje doet aan de strandbar of gewoon even snel iets over je swimwear wilt gooien, een tuniek is altijd een goede keuze!