• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

WELKE SS23 BADPAK TREND PAST BIJ JOU?

Door Frederique den Hartog

Bijgewerkt op 11 februari 2023

WELKE SS23 BADPAK TREND PAST BIJ JOU?

Het dragen van een badpak aan het strand of zwembad wordt al lang niet meer als ouderwets en saai gezien. Het badpak heeft de afgelopen jaren een enorme comeback gemaakt: sexyer en trendyer dan ooit. Ben jij benieuwd naar de nieuwste badpak trends? Scroll dan snel naar beneden en ontdek welk soort model het beste bij jouw figuur en stijl past!

SEXY YET COMFY ONE-SHOULDER

Het sexy one-shoulder badpak: een perfecte combinatie tussen een fijne pasvorm en trendy look. De schuine halslijn legt de nadruk op de schouders. Ben jij een fanatieke beachbabe? Dan kan je aan onze one-shoulder badpakken zelf een afneembaar bandje toevoegen voor de stevigheid – voor extra ondersteuning tijdens bijvoorbeeld het surfen of een potje beach volley!

 

 

BELT DETAIL

Wil jij jouw taille mooi accentueren? Ga dan voor een badpak met een riem of ceintuur. Het accent wordt hiermee gelegd op je middel, waardoor je de illusie van een mooi zandloperfiguur creëert. Bovendien geeft een riem of ceintuur een extra trendy touch!

TIMELESS HALTER

Door het dragen van een tijdloos halter badpak wordt het bovenlichaam optisch versmald. Daarbij zit een halter bij veel vrouwen comfortabel doordat het de borsten goed op zijn plek houdt. Bij ons heb je de keuze uit een halter badpak met uitneembare padding, een sexy overslag look of een verborgen beugel voor extra support. Beschikbaar in cupmaten B t/m F!

 

PLAYFUL PRINTS

Jij zal deze zomer gegarandeerd de show stelen in een badpak met een speelse, eye-catching print! En voor de vrouwen die hun (food) buikje liever nog even extra verbergen: met een drukkere print valt de nadruk rondom de buik weg. Wij zijn fan!

 

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar al onze modieuze badpakken? Bekijk onze gehele SS23 badpakken collectie hier, en score jouw favoriete must-have!